Wat maakt CéDé zo uniek? Gemaakt met verse eieren!
Het basis-ingrediënt van het CéDé eivoer zijn verse eieren. Waarom? In een ei zijn alle bouwstenen van het eiwit -“de aminozuren” - in de meest optimale verhouding aanwezig. De jonge vogels in het nest/blok hebben dit dierlijke eiwit nodig om vlot te kunnen groeien.
CéDé onderscheidt zich door het verwerken van de verse kippeneieren tot een voedzame "eikorrel". Het hele bereidingsproces van een luchtig beslag, het bakken, drogen en verkruimelen tot een unieke eibiscuit, wordt bij CéDé zelf uitgevoerd. Hiertoe beschikt CéDé over een geautomatiseerd bakproces, dat garant staat voor een constante kwaliteit van de voedzame biscuit.
Deze "eikorrel" is het basis-ingrediënt van alle CéDé eivoer. Dit maakt het CéDé eivoer tot een uniek product in de vogelliefhebberij.
Quality birdfood since 1954
De firma CéDé is in 1954 in Tilburg (Nederland) als familiebedrijf gestart. Door een nauwe samenwerking met voedingsdeskundigen en vogelkwekers zijn de verschillende CéDé producten ontwikkeld. In 2000 is in een moderne productiefaciliteit in Evergem (België) geïnvesteerd.
De uitwisseling van kennis en ervaringen met vogelliefhebbers heeft er uiteindelijk toe bijgedragen dat CéDé wereldwijd tot marktleider van eivoeders voor vogels is uitgegroeid: CéDé, the standard in quality!